Kava – Med – zrno

25.00kn80.00kn

Obriši
SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , , ,

Opis

Okus medenog orašastog keksa uz šalicu tople kave. Savršeno, zar ne? Ova profinjena šalica kave nudi izvrstan okus tradicionalne poslastice s okusima meda koji će dodati dodatnu slatkoću. Gusto slatki okus meda s okusnom preprženih karameliziranih orašastih plodova moći će zadovoljiti bilo koje nepce.

Ova aromatizirana kava može sadržavati ekstrakt orašastih plodova.

//

Zaboravite na instant napitke i umjetne pripravke od kave. Naša ponuda kava s okusom će zadovoljiti svako nepce željno intenzivnih i iznenađujućih okusa kave. Od osnovnih okusa poput lješnjaka, karamela i francuske vanilije do osvježavajućeg okusa poput naranče i meda. Postupak aromatiziranja kave započinje svježe prženim zrnima kave. Kavi se odmah nakon prženja dodaje prirodna aroma kave. Ako tražite način da začinite svoju uobičajenu šalicu kave, tada imamo upravo ono što vam treba da svoju rutinu učinite zanimlijivijom. Smatramo da se ne biste trebali zadovoljiti nečim što je manje od najboljeg, zbog toga naša aromatizirana kava se pripravlja od 100% arabica kave čime pružamo aromatiziranu kavu u kojoj ćete uživati u svakom gutljaju.

PRIPREMA: Ovaj proizvod namijenjen je za one koji aromu kave žele sačuvati do samog trenutka pred kuhanje u filter aparatu. Za potrebe kuhanja potrebno vam je imati aparat za mljevenje kave. Na taj način ne gubi se aroma, a vaš napitak biti će savršeno bogat okusima. Ova kava se priprema na tradicionalan način, kao turska kava, kuhanjem u džezvi.

Dodatne informacije

Težina N/A
Gramaža

1000 g, 500 g, 250 g

Okus i aroma Vaših želja!

Santos

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this