fbpx

Kako bi se osigurao ispravan rad web-stranica Santos.hr, na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići (eng. cookie). Ovo je standardni postupak na većini web-stranica na internetu. Kolačići pomažu ispravnom prikazivanju stranica na Vašem uređaju, a kolačići na stranicama Santos.hr su anonimizirani te se ne koriste s ciljem pristupa i prikupljanja korisničkih podataka.

Što su kolačići?

Kolačić je datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu web-stranicama. Pomoću kolačića web-stranice na primjer pamte vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) pa ih stoga nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-stranice, odnosno, pri pregledavanju različitih stranica određenog web-mjesta.

Kako mi koristimo kolačiće?

Kolačići su korišteni u svrhu prepoznavanja dolaska korisnika na web-stranice, kako bi zapamtili vaše preferencije s ciljem poboljšanja i pružanja personaliziranog korisničkog iskustva te pratili kretanje korisnika po stranicama kako bi smo poboljšali pristup traženim informacijama. Svi podaci o kretanju po stranicama prikupljeni su putem kolačića isključivo sumarno, korištenjem Google analitičkih alata. Važno je napomenuti da su informacije koje Google prikuplja anonimizirane te na temelju njih niti Google niti mi ne možemo doći do osobnih podataka posjetitelja.

Svrhe kolačića

  • Za osiguranje ispravnog rada web-stranica
    • ispravni prikaz sadržaja
    • prilagodba sučelja poput odabira jezika, postavljanja parametara uređaja te razlučivosti i vrste zaslona;
  • Poboljšanje web–stranica anonimiziranim praćenjem kretanja korisnika kroz stranice

Podatke o kretanju korisnika po stranicama prikupljamo isključivo kako bismo plasirali kvalitetan sadržaj i poboljšali kvalitetnu web-stranica i usluga, kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika te sukladno tome unaprijedili usluge i funkcionalnosti naših web-stranica.

Svi kolačići koje postavlja Santos.hr su obavezni.

Kolačići trećih strana

U nekim slučajevima korištenjem veza na stranice drugih kompanija, možete pristupiti stranicama trećih strana nad kojima Santos.hr nema nikakve kontrole te ne odgovara za njihovu politiku korištenja kolačića niti sadržaj.

Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje:

Kako isključiti kolačiće?

Korištenje kolačića moguće je isključiti promjenom postavki Vašeg Internet pretraživača. Kako promijeniti postavke najčešćih pretraživača možete naći ovdje:

Okus i aroma Vaših želja!

Santos

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this